Om mig

Heidi Nymann - Online marketing specialist

Jeg er en hurtigtsnakkende medie- design- og strikkenørd, som har arbejdet med formidling til nicheprægede målgrupper siden jeg var 17 år. Jeg er uddannet inden for multimedie- og radioproduktion men har de senere år især arbejdet med marketing. Mit speciale er at skabe salg via kanaler som social media, content marketing, blogging, og email marketing.

Se min profil på Linkedin

Fra omrejsende musikredaktør for en feministradio til salgsorienteret, nordisk marketingspecialist. Nogle vil sikkert mene, at jeg i løbet af mit arbejdsliv er blevet lokket over på den mørke side. Selv mener jeg egentlig bare, at jeg er fulgt med tiden. I hvert fald har jeg altid været drevet af en iboende lyst til at fortælle historier. Og content marketing, som i dag er mit speciale, handler netop om de gode historier, og hvordan de kan veksles til øget omsætning.

Med min norske baggrund og internationale uddannelse har det været naturligt for mig at arbejde på tværs af landegrænser – og særligt på det nordiske marked. De seneste godt 8 år har jeg beskæftiget mig med stort set ethvert aspekt af online marketing på vidt forskellige markeder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Jeg navigerer hjemmevant i svensk, dansk og norsk. Engelsk er dog tæt på at være mit andet modersmål efter at have boet seks år i England og Skotland, og jeg har endda i en periode arbejdet med britisk radio.  

De seneste 4 år har jeg fokuseret på e-commerce, branding og salg igennem social media marketing, nyhedsbreve, content marketing og bloggersamarbejder. Senest som marketingkoordinator for Woolspire, en start-up-virksomhed med webshop og bloggerfællesskab i primært Danmark og Norge. 

Lige nu arbejder jeg freelance som online media manager og social media manager primært for mindre, kreative virksomheder. Tøv ikke med at kontakte mig direkte, hvis der er noget, jeg kan gøre for dig og din virksomhed.