Mine strikkeprosjekter

Min strikkemåned : September

(English further down)

4 oktober allerede? Tiden flyr når man skal ha styr på unger, jobb og samtidig både telle ned til termin og selge hus. September har flydd ut av døra sammen med en del nye prosjekter på pinnene. Noen er blitt til UFO…(farvel egostrikk – vi ses etter jul…) og en del har blitt ferdig også. Ja det går jo i babystrikk men planen for oktober inneholder å starte på et Westknits sjal! (vi får se hvor langt jeg kommer)

I september startet jeg bl.a. på en genser til megselv men trøtte kvelder = klarer ikke konsentrere meg om mønster…. Og en voksejakke fra Nøstebarn fikk vike da jeg bare skulle strikke Winter Playsuit i deilig luksusgarn – har også strikket en lue i garnet men den mangler snorer. Jeg har strikket ferdig en vest i håndfarget merino og en djevlelue på pinne 2 mm i Arwetta classic (ikke blogget om).

Så har jeg vært litt i gang med fargegryta, dvs jeg har farget garn, utrolig morsomt så det skal jeg gjøre igjen (mer om det kommer).

Jeg har også kjøpt garn! Var jo på strikkefestival i københavn og kom hjem med 4 hesper hjemmefarget garn som skal forvandles til sjal – til meg. Planen er å starte på Westknits Mysteriestrikk på fredag.

Sist men ikke minst har jeg startet på ribbebukser til bittelillebror, klassisk oppskrift fra Strikk til Nøstebarn og denne gang i et garn som er nytt for meg, Bøllefrø fra Tante Grøn. Ubehandlet tynn merino, virkelig deilig å strikke med. Skriver mer om garnet senere.

Oktoberplaner, vel jeg skal telle ned til mammaperm, strikke masse (håper jeg) og bygge litt rede.

september-collage

Just a quick sum up of last months knitting. It’s been a month filled with even more baby knitting. Off the needles: Winter Playsuit, baby hat x 2 and Milo pullover. On the needles: simple rib pants in Bøllefrø merino. Other: hand dyed some alpaca silk yarn with acid color for the first time. Bought handdyed yarn at the CPH knit festival to make the Westknit Mystery KAL. UFO: sweater for me…havent’t gotten the energy for advanced knitting at the moment. 

Plans for October: starting maternity leave in 3 weeks time, hope for knitting time and ‘hygge’ time with my boys.