Mine strikkeprosjekter, På pindene

Winter Playsuit i håndfarget luksus garn

Ble den ikke fin? Jeg er selv utrlig glad for hvordan den ble. Var jo litt skeptisk til å strikke noe i en sånn knallfarge til et barn men måtte bare kaste meg ut i det. Garnet er fra Maskepigen og lagergarn, ble faktisk nok igjen til en lue og kanskje også noen sokker – så her kommer det, om noen måneder, til å være en baby som er virkelig flott kledd på. (selvskryt er vel ok?)

Winter playsuit

Oppskriften er fra Ministrikk og rimelig lett å følge selv om det nok var noen modifikasjoner jeg ville ha gjort om jeg skal strikke den igjen. Ble litt rot med kanten nede feks + litt misforståelser fra meg som er mer vant til de mer tydelige oppskriftene på engelsk.
Knappevalg

Oppskrift: Winter Playsuit fra Ministrikk, str cirka 3-6 mnd
Gar: Maskepigen, Kjell Fantastisk mykt og deilig garn å strikke med!