Strikning med mere

Litt fra Strikkefestival i København – Knitwork 2016

I helgen har det vært strikkefestival i København. Det er 2 året og denne gang var jeg bare en gjest (som egentlig er jo greit så kan jeg komme å gå som jeg vil.

Det var større i år enn i fjor som betydde blant annet at den hyggelig åpne plassen foran Kulturhuset var lukket med metallhegn og sluse for å komme inn + det stod mange brakker der til workshops. Litt kjedelig syns nå jeg men hørte fra de som var til workshop at det var bra å kunne ha brakker. Selv var jeg kun inne å kikket på garn og kikket etter knapper….men knappemannen fra ifjor – med de flotteste fineste treknapper hadde gått på pensjon og ingen andre hadde med knapper i samme kvalitet som han 🙁
Garn i mange fargerMen det var masse garn å se på. En del var de samme som i fjor og da jeg leter for det meste etter nye / mer spesielle garn og ting ble det ja til en slags jakt. Men jeg kom jo ikke tomhent hjem da, som du kan se av bilde i toppen. (syns ikke på mobil så jeg legger det inn i bunden også). Og så var det kjempehyggelig å møte en masse kjente. vet at det er flere som kommer til å skrive om strikkefestivalen på forskjellige blogger fremover denne uka.

Se feks dette innlegget fra frøkenen og baronen med masse flere bilder og Lykkefanten her skrevet dette.

fargekordinert garnPs kan dessverre ikke huske hvor jeg tok standbildene du ser beklager…

Knitwork

Dette kom jeg hjem med masse håndfarget garn: gult Hedgehog fibers i farge Banana legs via Tante Grøn, rosa og gult Arwetta klassic + Silver sock (ja garn med glitter) begge fra Lene som står bak Fredsminde unika design + 3 nøster Bøllefrø fra Tante grøn, Garnmonster fra Sidsel Sangild, strikkeveske fra Signe Strømsgaard + litt ekstra fra rundt omkring. Veldig fornøyd. Tror det blir til Westknit sjal + baby bukse av garnet.