På pindene

Regnbue-babyjakke i Kauni

Min store feriestrikk i år har vært en babyjakke og en par bukser i Kauni strikket til bittelillebror. Elsker å strikke til babyer, tenke på hvordan han har det i magen min mens pinnene danser. Og jeg kunne ikke la være med å strikke en regnuestripet jakke, inspirert av flere på instagram, til han.

Jeg er jo superglad for farger og total fortaler for at babyer og barn skal ha masse flotte farger på klærne sine (forstår meg ikke på alle de nøytrale fargene….).

 

Oppskriften er modifisert fra Nøstebarns siste bok ‘Meir strikk til Nøstebarn’. Jeg har strikket den ovenfra og ned, i et med klippekant og valgt ribbestrikkede kanter (orginalen er strikket flatt med rillestrikkede knappestolper og kanter).

Garnet er Kauni EQ (regnbue) og AA (hvit), men her måtte jeg i gang med å nøste opp masse for å sikre meg jevne men kjappere fargeskift + at ermene fikk jevne fargeskift de også.

Er kjempefonøyd så derfor strikket jeg også en bukse. Buksen er fra samme bok, men denne gang ville jeg la fargeforløpet forbli det som var i garnet.

Klar til klipp! #knittersofinstagram #knitter #strikkemamma #strikkedilla #regnbuestrikk

Et bilde publisert av Heidi (@woolrocks)

Ferdig! Babybukse i Kauni #strikktilbaby #nøstebarn #enkelbabybukse #kauni #strikkemamma

Et bilde publisert av Heidi (@woolrocks)