På pindene

Fuglemammas omslagsbody

Noen ting strikker man bare igjen, ikke sant? Sånn har det blitt for meg når det gjelder ullplagg til baby. Gang på gang har jeg åpnet de to samme bøkene, Strikk til Nøstebarn og Myk Start, for å finne frem til favorittoppskriftene. Denne gang skal babyen i magen få en helt ny omslagsbody. Samme som jeg for 5 år siden strikket til eldstemann (den kan du se på bilder over) og som lillebror(kommende storebror) fikk i jakkeversjon.

Eldstemann fikk en i 2 tråds Nøstebarn merino men kan jo se nå at den er litt liten i forhold til at han ar 4 kg som nyfødt. La den oppå en body i størrelse 56/62 og ja den ser nesten til å passe en prematur. Mine gutter er ofte ganske store som nyfødte så nå strikker jeg en versjon som er ekstra stor, med lengdene fra den butikk-kjøpte bodyen (fra Nøstebarn foressten) i myk og deilig Babyalpakka/ silke fra Drops (lagergarn).