På pindene

Endelig fikk jeg litt (g)uld – plantefarget alpaka

Plantefarget alpakka fra (g)uld

Noen dager blir fort enda bedre, som da jeg fikk melding om at de utrolig hyggelige og flinke damene fra (g)uld skulle ha popup butikk i København og jeg faktisk kunne komme! Jippi! Siden jeg kun har kjøpt garn 2 ganger det siste halve året så slo jeg litt på stortromma denne gangen.

I’m a long time admirer of the plant dyed duo that called themselves (g)uld (a play on words mixing the danish word for gold and wool together). So you can just imaging my joy discovering that they had a popup shop in Copenhagen on a day that I planned to be in town. 

Lekker skotsk lammeull
Jeg var kjempespent på om dette nå var så bra som bildene og de skuffet ikke. Bord og en bokhylle var fylt opp med lekkert garn, både merino, skotsk lammeull og new zealands lammeull. Men jeg hadde bestemt meg for å kjøpe inn noe ekstra deilig og mykt til bittelillebror (jepp her kommer baby nr 3 i november), så valget falt på myk myk alpakka. (se mer om det lengre ned)

A shop filled with plantdyed lovelies. Lambs wool from New Zealand and Scotland as well as merino (from South America?) and the softest of alpacas. So hard to decide what to get right?
Du kunne kjøpe plantefarger også Du kunne også kjøpe plantefarger der og jeg ville så gjerne ha med en plakat men det var dessverre bare til pynt.

You could even by your own plant dye kit but I was too mesmerized by the soft alpaca so these skeins (and some more) had to come with me home.  
guld-alpaka
Dette ble mitt kjøp. Myk myk alpakka som enten er ufarget (grå) eller har fått seg bad i ‘kruset skræppe’ (mulig at den blåaktige har fått litt indigo også om jeg leser korrekt). Det skal bli til Snorkedress (design Pickles). Startet allerede…..

My plan for the skeins: A ZZZ-jumpsuit (design Pickles.no) for the small boy in my belly (ETA november). 

Starten på Snorkedress (design Pickles.no) i plantefarget alpakka fra (g)uld

Starten på Snorkedress (design Pickles.no) i plantefarget alpakka fra (g)uld

Kan du ikke komme til (g)ulds popup butikk i dag innen kl 16, adresse: Eckmann Studio – Fredericiagade 57a, København / Man. kl.10 – 18 – Tirs. kl.10 – 16 i København har de en fin fin webshop her