På pindene

Vivid teppe – oppdatering

Hva har jeg ikke blogget om Vivid-teppe som jeg strikker? Nei det har i grunnen ikke vært så mye blogging i det siste men derimot masse strikking. (ja noe skal man da gjøre som hjemmegående…kan jo ikke bare være husmor).

Jeg startet på teppe, som er et helt fantastisk lappeteppe fra Tin Can Knits, den 9 juni og her per dags dato oppe i 10 lapper. Planen er at det skal bli et babyteppe i masse farger, dvs alle lappene skal være i forskjellige farger. Jeg bruker restegarn fra Loppa men blander det med rester som jeg har fått. Alt i Supersoft eller den tynne lammeullen lagt dobbelt (alt fra samme spinneri). Så langt er jeg kjempefornøyd og det suser av sted! Knota litt med ‘Pin hole cast on’ i starten men det er kjempefin veiledning hos Tin Can Knits.

Det vokser! #vividblanket #strikkemamma #strikkedilla #knittersofinstagram #knitting #strikking

Et bilde publisert av Heidi (@woolrocks)


Følg med på instagram for mere oppdateringer

// I’m so in love with the Vivid blanket. I’m knitting mine in lambswool and plan to make a baby blanket i many colours using leftovers from my stash as well as my mum’s and my sister’s. So fun to learn a new cast on, the pin hole. Actually plan to try to design a hat using that cast on.