Mine strikkeprosjekter, På pindene

Omslagsjakke til babyer med regnbue

Ferdig! Omslagsjakke i rillestrikk med regnbuestriper. En jakke som gjør meg glad selv om meningen var at den skulle være litt mindre… Men som Elizabeth Zimmermann, amerikansk strikkguru, sier ‘babies vary and knitting stretches’. Denne kan ihvertfall være i bruk lenge, derfor strikket jeg også den ekstra lang på alle ledd.

Omslagsjakke til babyJeg har valgt å strikke omslagsjakke da de varmer ekstra på magen og er lette å lukke. Og blir ikke du litt ekstra glad av regnbuen? Glade farger som passer både gutter og jenter, det syns ihvertfall jeg.

Oppskrift: rillestrikket omslagsjakke fra Strikk til Nøstebarn
Garn: Supersoft og Einband

Nærbilde av regnbue

Done with this lovely (yes I think so) baby jacket with rainbows. I just love strong bold colours on my clothing so I had to choose the gender neutral rainbow for this one. It was suppose to be size 0-3 months but my gauge is again totally off and this is more like a 6-9 month size….ops But as Elizabeth Zimmerman said “babies vary and knitting stretches”

yarn: Supersoft & Einband
Pattern from Nøstebarn