Strikkedesignere

Wool People 10

Jippi Brooklyn Tweed har kommet med nyheter og det er fletter for alle penga! Jeg elsker det. Ja for selv om sommeren ikke helt har kommet ennå så har jeg startet å tenke på høst og ikke minst høststrikken.

Brooklyn Tweed er kjent for å samarbeide med uavhengige designere fra hele verden, noe de har gjort igjen med Wool People 10. Men selv om det er uavhengige designere så er det fortsatt en kolleksjon som matcher. Igjen er den litt tidløs som mye av det andre fra Brooklyn Tweed. Denne gangen er alle mine favoritter strikket med masse ‘Aran’ aktige fletter og i den deilige og varme garnet Shelter. Akkurat det samme som jeg strikket min Brooklyn Tweed jakke ‘Tinder’ i.

Valemount designet av Ann-Maria Jackson

Flott genser med fletter og dobbel perlestrikk. Valemount er designet av Ann-Maria Jackson

Aquinnah designet av Kerry Robb

Aran sjal (wrap) med bikubemønster og fletter. Aquinnah er designet av Kerry Robb

Migration designet av Stacey Gerbman

Klassisk flette cardigan – litt oversize og med innsatte ermer. Migration er designet av Stacey Gerbman

'Bronwyn' er designet av Melissa Wehrle

Klassisk arangenser med moderne ‘fit’. Virkelig en klar favoritt. ‘Bronwyn’ er designet av Melissa Wehrle

Tilslutt litt om å strikke fra et Brooklyn Tweed mønster:Brooklyn Tweed lager oppskrifter som har masse detaljer. Her er det ikke spart på fine overganger og interessante metoder. Men man skal huske på at det er skrevet for amerikanere. Derfor kan det forekomme at du skal sy sammen en jakke eller genser som vi her i Norden sikkert ville strikke i et stykke.

Alle oppskriftene kan kjøpes som PDFer via Brooklyn Tweeds hjemmeside. Klikk på bildene for å komme til oppskriften. Du kan kjøpe Brooklyn Tweeds garn her i Norge eller her i Danmark.