På pindene

På pindene: cardigan med hulmønster

I weekenden skal jeg til Oslo på en hel weekend med kun strik. Jeg skal på strikketræf på et hotel, undervise og hygge. Og til det var det nødvendigt at starte på et nyt strikkeprojektet. Selvsagt.

Lidt om garnet
Da jeg var på Fanø strikkefestival med mor og min ene søster i 2014 blev det blandt andet købt ind en vildt stor kegle (hedder det det) med pink tynd tynd lammeuld. Tror det er tykkelse 12/8 eller noget (meget tyndt i det mindste). Jeg er vild med farven med har til nu været meget usikker på hvad jeg skulle strikke med det. Men nu ved jeg. Garnet lagt dobbelt passer godt til strikkefastheden på den utrolig lækre Lush cardigan fra Tin Can knits.

Hulmønster inden det er blokeret

 

 

 

lace band with blokking pinsSjov strik
Lush cardigan starter med at man skal strikke et bånd med hulmønster. BagEfter blokering skal det plukkes masker op og resten er kun glatstrikning = perfekt til strikketræf-strik!

Ændringer
Jeg har valgt at lægge ind en klippekant og strikke jakken rundt fra hulmønster og ned. For hvem vil gide at strikke glatstrikning frem og tilbage når det er 100% ren ubehandlet uld? Ikke jeg!