Inspiration

#Restefest2016 – Skal du med?

Jeg er fristet til å hoppe med på Pinneguri/ Ann Myhres #restefest2016. For jeg har jo *kremt en del garn. Restefesten går bla ut på å strikke opp rester. Det er også samstrikk med å strikke Hverdagsjakka til Pinneguri men jeg tror jeg heller strikker noe til gutta. Her mangler det ikke tynne ulljakker til mor eller gensere til gutta (arvestrikk). Så tenkte å strikke en ulllbukse til minsten og litt votter (greit å ha på lur).

restegarn

Hva er restegarn?

Hva er egentlig restegarn… Er en hel del Kauni som er igjen etter Sinnasauen rester? Det er jo en slags rest men nok til å strikke en barnejakke… Eller hva med Finullen som jeg tok med meg fra mamma, ja det er hennes rester men er de rester hos meg? Kan jo brukes til votter. Men har jo litt som er rester. Her er det stomper etter sokker, babyjakker og luer.  Er jo litt av en samler ja som samler garn under ‘kjekt å ha’ tanken.

PS garnet som jeg har på bilder er bare en liten brøkdel av det jeg har av rester…

Hva med deg vil du også være med?