Inspiration

Oslo design fair 2016

I helgen har jeg tatt en svipptur til Oslo og Oslo Design Fair. Fair= messe og dette var en lukka bransjemesse med masse flott design – fra kule kjoler (anbefaler Du Milde), til relansering av Lilluns nydelig ulltepper (feks dette som ser strikket ut) og masse masse mer.

Back from a lovely weekend in Oslo visiting the Oslo design fair. I really loved being allowed to take a peek on spring summer trends and colours. Loads of 50s muted tones mixed in with all the traditional Norwegian patterns. I was most amazed by the 50 s style  catalogue from RAuma, that featured many designs in my favourite green tone (see pictures further down)

Marianne Bjerkmans StjernenattjakkeJeg ble invitert av Knit Me, en ganske ny norsk garn-gründer, som var den eneste av de mindre garnmerker som hadde tatt turen. Kjempehyggelig å ta en god snakk og ikke minst få med noen prøvenøster hjem.

Trendy farger hos Knit me

Knit Me hadde stand vedsiden av Sandnes garn som, mange andre, viste frem nye trendfarger – duse litt 50 talls inspirerte toner.

Sandnes garn trend farger

Men de, av de store, som imponerte meg mest var Rauma. Mye fine nye ting, bla et hefte med 50 talls inspirert design – mye i verdens fineste grønnfarge!

Titt på ny katalog fra Rauma

Jeg fikk også lufte min nye grønne genser – se på instagram – viser mer på bloggen snart