På pindene

Carpino: Ferdig med ermene

Ja jeg har fortsatt ‘Carpino‘ på pinnene og jeg har ikke startet på noe annet nytt. Noe som er utrolig imponererne for meg som alltid er i gang med 3-5 strikketøy. (ja det ligger noen i UFP/WIP kurven men la oss ignorer dem…)

carpino-handdyed-yarn

Strikket ermene innen bolen var klar

Jeg har allerede strikket ermene. Leste om noen som syns det var bedre når man strikker ovenfra, og ja det er genialt. Det blir ikke siste gang. På denne måten sitter man ikke igjen med en tung varm bol i fanget og du slipper å strikke de kjedelige ermene til slutt.

Jeg valgte også å strikke dem samtidig. Dette for å sikre meg at jeg plukket opp nøyaktig samme antall masker, feller samme sted og får samme strikkefasthet. Så det ble cirka 5 cm på hvert erme av gangen. Supersmart syns jeg, siden jeg ellers ikke er den som er så god til å skrive ned…. (ja de ser korte ut men ville ha 3/4 ermer)

carpino-close-up

Mange på instagram har spurt om farge/ garn. Garnet er ikke alltid så lett å få tak i men det er Rosy Green økologisk merino, privat label: Dandelion Sport, håndfarget i fargen ‘Fried Green Tomatos’ fra Dandelion Yarn