På pindene

På pinnene: Lurifax fra Strik til Banditter

Lurifax fra Strik til Banditter

Lurifax fra Strik til Banditter

Barn kan jeg ikke få for mye hjemmestrikk vel? Så selv om lillebror i huset har masse gensere inkludert arvestrikk så måtte jeg jo legge opp til en ny. Spesielt da jeg så Signe Strømgaards nyeste bok, Strik til Spillopper. Boken har masse oppskrifter til de helt små, anmeldelse kommer snart.

Fidus og Lurifax av Signe StrømgaardI boken er det en oppskrift på en raglansgenser med hvite og gule striper. Faktisk babyversjonen av Lurifax fra Signes første bok, Strik til Banditter. Da lillebror er 2 år og passer både den størrelse fra Spilopper og den minste fra Banditter ig jeg hadde restegarn på lur (har jo alltid det) så måtte jeg jo. Dette er mer en Lurifax (da masketallet og garnet er derfra) enn Fidus, men jeg har valgt å ha knapper i halsåpningen. Og på pinne 5 går det kjapt!