Strikkebøger, Strikkedesignere

Eventyrvotter bok

Nordstjerna to par

jeg ble bare så godt humør av å få denne boka i posten i dag. Etter en lang dag på jobben med stress for å nå sykkelhandleren, der sykkelen var til reparasjon (og lukket da jeg kom men heldigvis ikke gått hjem) – så, forsent hjem til mann og barn – fant jeg pakke med boka Eventyrvotter. Å lykke. Så mens, middagen (usunne pannekaker som barna elsker) ble inntatt bladde jeg rundt i boka. Jeg må si at jeg er temmelig frista til åbruke kvelden med garnsamlingen for å komme i gang med nye votter. Julegaver tenker jo jeg….

eventyrvotter bok

Tommelise votterJa for selv om jeg har e-boka og har skrevet om den før her på bloggen – så er det masse nye fristelser og ja den tar seg ut på trykk. Julegavetips til alle strikkere!

Bak boka finner du noen av Norges fineste og hyggeligste strikkere/designere – mange som jeg har vært så heldig å intervjue eller møte. Feks traff jeg Ann Myhre(Pinneguri) på Ullhælj, sammen med Merete Jansvik (Monstermønster) og Wenche Roald (Knitty). Ann og Wenche har jeg intervjuet og det samme med Tori Seierstad.

konglevotter

bilder lånt fra bloggen Eventyligevotter