Mine strikkeprosjekter, Strikning med mere

Januar kavalkade

IMG_0902 IMG_0903

I dag er det siste dag i januar – en måned jeg har fylt opp med mye gøy. Jeg har vært i et av Danmarks håndarbeidsbladerm, Hendes verden og snakket om Woolspire, kost meg masse på strikketreff med andre insagram-strikkere i København, strikket masse på togturer på vei til å se på hus (ny søndagshobby her i gården), jeg har strikket prøve til en fremtidig Loppa-kofte, sjekket om Hverdags kommer til å passe til en KAL som planlegges, nerdet om ull og garn med Signe Strømgård, strikket et par sokker i Sterk og vært til kofte-foredrag med Lene Holme Samsøe!

Så blir det spennende hva som skjer i februar, kjøper jeg hus med plass til garn? En ting er sikkert – i morgen starter det  Sokke KAL – håper du blir med. Jeg vise frem hva jeg planlegger 🙂