På pindene

Litt fra uken

IMG_7953

Søndag og her er ukens strikkelisten fra en super travel uke (derfor er det mest fra uken og ikke så mye insprasjon denne gangen). Vi har storkost oss på kontoret (som du ser øverst) da vi har tatt masse bilder til åpningsfesten av Woolspires nettbutikk (bare de siste virituelle strøk med maling som mangler nå).

Garnet mitt har fått en grundig opprydding – dvs jeg har kasta litt (bare litt) og putta resten i vakumpose slik at det blir mer ryddig her til leiligheten skal taes bilder av.

heidi garn vakummpakket

Så har jeg vært på strikkekino – strikkebio på dansk – sammen med en masse fantastiske strikkedamer (bl.a. disse to). Strikkebio er ganske enkelt kino med passe belysning slik at man kan se film samtidig som man strikker – genial. Funnet på av søte Astrid aka Rock and Roll Hausfrau.

Ferdig med:

2 x 2 babyluer til skjønne tvillinger som er født lidt for tidelig – de siste var ribbestrikka luer i myk Abulita merino lace. Oppskriften på prematurluene fant jeg (selvsagt) hos Nøstebarn. Du kan finne dem her.

Hitchicker er endelig ferdig – eller evighetssjalet som jeg kaller det – har strikke på de i en halv evighet – kan se at det er over 14 uker siden jeg startet på det!! Skal prøve å få bedre bilder av det snart. (ikke mye lys å ta av mer desverre)

På pinnene :

I anledning lørdagens strikkekino (strikkbio) måtte jeg jo ha noe som egnet seg til film og jeg har lenge tenkt på at lillebror i heimen skal ha et par søte knebukser til jul, så et dykk i garnskapet og litt omregning av oppskriften (strikke jo så løst) og vips var jeg startet på knebukser fra Den Store Guttestrikkeboka i garn fra danske Nikolajgarn.

Jeg er også i god gang med tofarget-patent delen av Westknits Mystery KAL. Burde nok være i gang med del 3 ikke 2, men så har jeg også strikke Hitchhikers denne uka.

Gleder meg til:

Torsdag for da skal jeg være i Kreazonen på Danish Entrepreneurship Award. Jeg stiller med inspirasjon til pinne-fri strikking og giga-pompons!
Fredag og lørdag – jeg skal til Oslo på fredag og lørdag, jeg skal til Juleexpo og samtidig møttes med noen supre Woolspire-bloggere ( og ja jeg skal også være sammen med familie i norge som jeg gleder meg masse til)