Strikkebøger, Strikkedesignere

Vinn Eventyrlige votter e-bok

votter fra eventyrskogen ebok

I dag er det Vottedagen og endelig kan alle se hvem og hva som er gjemt bak navnet Vottelauget og Eventyrlige votter. Du har kanskje fått med deg Tori Seierstads mysterie votte KAL? Votten heter Soria Moria og var et smugkikk på votteboka. Ja for bak Vottelauget finner du 8 av norges mest spenende strikkere – en blanding av designere og bloggere.

“Det var ein gong ei strikkande kvinne som sat ved ei tyrirot og tenkte. Hun var så glad i lage vottar, og ville så gjerne ut i verda med vottegleda si. Då høyrde hun nokon som brekte der inne i Bloggeskogen. Det var den vesleSilkesauen, som også stod og drøymde om vottar. Dei fann ut at dei ville ta vottane i eigne hender, og freiste lukka ut i verda. Dei pakka skreppa full med ullgarn og strikkepinnar, og la i veg innover i eventyrskogen.

Sånn starter historien om e-boka. Du kan lese om alle og mer om historien bak på bloggen til vottelauget her

eventyrlige votter i fossen reveenka votter

Vottelauget har vært så snille å dele en kopi av e-boka som jeg kan dele videre med deg. Hvis du vil vinne så skriv en kommentar med din email adresse og ditt Ravelry nick (har du ikke Ravelrynick så er email nok) – jeg finner en vinner på søndag den 19 oktober – så kan du nå å strikke noen gode eventyrlige votter til jul eller når vinteren kommer.

Selv går jeg i gang med de nydelige Blåbærskogen vottene!