På pindene

Jeg elsker rosa

rosagarn.jpg

Rosa garn? Hva jeg? Jeg som egentlig elsker gressgrønn, turkis og plommelilla….men rosa? Ja det er nok på tide å stå frem: Jeg elsker rosa (kanskje konsekvens av å ha to gutter….)

Faktisk kan jeg se på det jeg har strikket til megselv . og da mener jeg gensere, jakker og topper – at det er rosa som dominerer. Som min min rosa Betty, min rosa og lilla Knæsj cardigan og min Twisted raglan med rosa striper. Ja så da jeg falt for en kjegle (heter det det?) med 1100g rosa garn på Fanøfestivalen, så måtte den jo med hjem. Nå er den i test, dette er med dobbelt garn på pinne 4,5 mm.

Garn: Knoll Yarns Lambswool (lagt dobbelt)
Pinner: Knitpro Dreamz

I have to admit it : I LOVE PINK. Actually is many of my favourite handknitted things pink and I ended up buying a cone with 1100 g single ply pink lambswool from Knoll Yarns at the knitting festival (earlier in september). I’m tested it held double on 4,5 mm.