Mine strikkeprosjekter

Ferdig: Baby green sweater

colour-block-sweater.jpg

Nytt i min ullgarderode – oversized genser med smale ermer og skarpt fargeskift. Strikket ovenifra og ned – og med litt ekstra lengde bak. Perfekt til lekeplassen på fine høstdager og egner seg også under jakke på sykkelturer gjennom København.

Genseren er inspirert av Baby Blue sweater av Anna Ravencroft men jeg har ikke brukt noe av oppskriften da jeg ikke likte ermene og at den skulle strikkes nedenfra og opp. Så jeg kikket på Ease av Alicia Plummer og tok litt tall og stil derfra. Holdt meg vekk fra forming av midje og strikket noen forkorta rader bak (desverre før jeg lærte en metode som gjør de usynlige).

Garn: Peruvian Highland (aner ikke hvor mye, var tilbake i butikken 3 ganger for å få nok grønn)

Oversized colour block sweater in white and green Peruvian Highland. Takes the style of Baby Blue sweater by Anna Ravencroft  and the  numbers, topdown and raglan from Ease by Alicia Plummer