Mine strikkeprosjekter, Strikning med mere

Tilbake fra strikkefestival

fano_strikkefestival

Jeg har ennå ikke landet helt fra helgens tur til Fanø Strikkefestival. Det ble en helg full av strikk og masse nytt garn. Jeg har hygget meg masse, kjøpt inn godt over 2 mil garn – nesten alt fra Knoll yarns (Skotsk spinneri som jeg tror også leverer til Holst/ Malsen og mor og Magasin Duett) inkludert et kjempenøste på 1100 g i knæsj pink. Det er snakk om deilig 2 tråds lammeull som skal blir om til masse flott mønsterstrikk….kanskje en Next Year in Lerwick og ihvertfall en knæsj Laika er i planene. 

Så fikk jeg også både kikket på, hilst på og hygget meg med litt av den danske designer fiffen. Ja for de var alle der. Som Signe Strømgaard, hun satt seg ned og vise meg det flotteste kittet med håndfarget angoragarn til en Bohusgenser – og var i ren lykkerus. Hun var ikke den eneste i garn-rus den helgen. Så, på tampen av festivalen, fikk jeg også lært meg noen supre triks – endelig kan jeg lage forkortarader uten hull og kaninører – og ja uten å strikke vrange masker!!! Og mine tå-opp sokker blir i fremtiden med usynling oppslag og strikket på to rundpinner!

Jeg skal nok tilbake til Fanø neste gang det er strikkefestuval – men neste gang med bil og en hel gjeng strikkere i sommerhus – noen som vil med?

PS jenta med strikkebag kommer fra bloggen Monners,dk

I’m still on a natural wool-high – after a weekend with knitters and loads of new yarn. 11 small 50 g lambs wool, 2 cones – one 1100 g of pink lambswool, some grey Kauni and also some fab blue yarn for new felted slippers – had to come with me home. They will become things…for ME!! I’m planning some cool colourwork and also a pink Laika by Ysolda Teague. 

Next year in Fanø – anyone feel like joining up for a weekend of fun, knitting and more knitting?