Strikkebøger

Vinner av Strik til Banditter

strik_til_banditter-20.jpg

Så har jeg funnet vinneren, wow så mange som har kommentert – så bra!! Hyggelig å se at så mange også liker Signes design. Jeg har sendt alle de fine kommentarer videre til henne.

Så til vinneren – det ble bare en desverre. Jeg har brukt Random number til å trekke ut nr 68 og telt bakover, Vinneren er Kristin med kommentaren

Åååh, der var det mye fint!!! Tror Elskling ville vært tidlig ute, men Varyler ville ikke vært langt etter den heller…. Har to små som gjerne vil at jeg skal strikke til dem, så jeg tror nok boka ville blitt populær til dem og!!

Kristn send meg en mail med din adresse så kommer den i posten.

Vant du ikke men bare må ha boka? Da er du heldig for Signe har opprettet rabatt til alle de som vil bestille boka til Norge. Med rabatten blir det under tollgrensa! Gå inn på hennes webshop, velg den som heter Strik til BANDITTER – bog (kun til Norge) KODE: WOOLROCKS