Interviewer & Features, Strikkedesignere

Nye intervjuer hos Woolspire

woolspire bilde

En liten oppdatering fra meg. Jeg er jo så heldig å jobbe noen timer med Woolspire hver uke. Akkurat nok til å få muligheten til å snakke med en del fantastiske folk. Det siste som ligger live fra meg nå er intervju med de fantastiske jentene bak Paelas, som designer nydelig moderne strikk til småjenter – men også litt til gutta. Jeg har akkurat kjøpt oppskiften på Pixielue, den blir perfekt til lillebror til høsten. Du kan lese mitt intervju her

Akkurat nå, som jeg skriver dette innlegget, sitter jeg i min store kofte som jeg arvet etter min farfar. Stor og god med fine minner. Akkurat som en kofte skal ha. Det andre intervjuet jeg har skrevet i det siste, for Woolspire, er intervju om Den Stor Koftejakten. Du kan lese i intervjuet her.
Faktisk skal jeg jakte på hvilken kofte som skal bli min første….