Mine strikkeprosjekter

Ull i bruk – leggvarmere i restegarn

restegarn_collage-700x363_0Litt morsomt dette – se hva jeg har av håndstrikk og hva jeg faktisk bruker eller har brukt mye. Dette er eksempel på noe jeg har bruk mye – ja brukt litt ihjel for her er det masse løse tråder og steder hvor det har gått opp. Men så er det også noe jeg strikket for en stund siden og siden da har jeg blitt mye bedre til å feste løse tråder osv.

Hadde det ikke hvert for at de har løse tråder ville disse leggvarmere i restegarn nok fortsatt hvert i bruk. Morsomt i masse farger og med en slags sokk passer de i støvler. Det er en stigbøjlesokk dvs uten hæl og tå (strikket innen jeg klarte å finne ut av sånt). Du kan lese mer om dem i det orginale innlegg

Looking at old post and realize that this pair of legwarmers or yogi socks has been used again and again – perhaps one of the things I’ve knitted that I’ve used the most. It’s happy colours and made with leftover yarns – I must say it’s not something I wear a lot now as I wasn’t the best to weave in ends back when these was made.