Ikke-kategoriseret

Heldige meg!

Heidi_foto_RasmillaDet er ikke noe hemmelighet at jeg elsker garn, elsker å finne nye spennende teknikker, drømmer om mer strikketid i døgnet, strikkenisser i stua som strikker alle mine prosjekter ferdig slik at jeg kan starte på noe nytt, at jeg bare digger å finne, dele og la meg inspirere av fantastisk strikk på nettet og ikke minst snakke om strikk i alle sammenhenger som mulig.  Har (litt) strikkedilla for å si det mildt!!! (Stakkars mannen min)

Så det er for meg helt naturlig å ta dette en skritt videre og være med på å skape et nytt strikke og heklefelleskap på nettet. Det er nettopp det jeg har drevet med i de siste måneder. Diskutert, planlagt, tatt bilder, smittet andre med min garnglede og laget noe som jeg virkelig håper du vil like. OG det kommer snart!! Nettverket heter Woolspire – det er ull + inspirer for det er jo det ull (eller garn) gjør – Inspirerer (ihvertfall meg)

Er så spent på å høre hva du syns om dette.

Hva ønsker du av et online- nettverk for folk med garn-, strikke-, og hekle-dilla?

Her er min topp 3 liste av ønsker:

1. Muligheten til å være strikkenerd og snakke med andre som er strikkedilla som meg
2. Lære nye teknikker uten å skulle slå opp i ordboka for alt er på norsk!
3. Bli inspirert av det dere andre lager (kan jo ikke bli for mye inspirert vel)

En av de som er med er danske strikkedesigner Charlotte Kaae, du kan se hva hun ønsker seg av et online netverk her.