Mine strikkeprosjekter

I gang med Go’ jakka

gojakka-detaljer Så kom jeg endelig i gang meg en tynn jakke til megselv, i myk alpakka og med motiverende striper. Jeg elsker striper, både i strikk og ellers. Liket motivasjonen det gir! Har ikke kommet så langt men føler at det blir bra og jeg er knallfornøyd med fargene jeg har valgt! ( med hjelp fra gode lesere – takk igjen.) Dette blir en god Go’ jakke!

Here is an update on my new cardigan in progress, made in thin alpaca. Loving the stripes and the colours (thank you for all the input)i-gang-med-gojakka

Det går ikke så fort med den, mellom småstrikk, travel på jobben og en mage som nå er ganske så stor (og jeg sover ofte til barnetv for tiden) kommer det en ny stripe på så ofte jeg har overskuddet. Ja det strikkes egentlig en del men ikke alltid på denne da. Så ble litt kluss i økningene slik at jeg måtte trevle opp 2 cm, surt. Men på den positive side fant jeg noen gode tips hos Fringe Association slik at jakka nok kommer til å passe enda bedre enn før.

Oppskriften jeg bruker er Sinnasauen men uten sauer i størrelse S med modifikasjoner på top stykket.
Garn: alpakka fra Garnstudio på pinne 3
Ps leter også etter inspirasjon til en tjukk Go’ jakke med tekstur/ flette-strikket på pinne 5 cirka, kom gjerne med tips.

PSPS Kommer ny konkurranse snart med dansk strikkebok.

Well it’s not a quick knit, I knew that and also in addition to this I’m making little things, working a lot (deadline coming up), there is under 3 weeks until I go on maternity leave so belly is getting big + needing the sleep as it’s getting dark early here. But getting there slowly but surely. Got some good ideas on a topdown construction over on Fringe Association – check it out.

Pattern: Modified version of Needle Lady’s Sheep cardigan
Yarn: Drops Alpaca on 3mm needle