Mine strikkeprosjekter

Hvor mye hjemmestrikka trenger en baby?

Svaret et masse! Ikke sant?

Nå er det under 8 uker til lillebror kommer og jeg har nok fått det meste på hjemmestrikka på plass. Tror jeg…

Summing up all the hand knit I have for the baby in my belly. Under 8 weeks to his due date. Since he’s arriving in the winter it’s important to wrap him up warm.

strikk til lillebror

På pinnene spesielt strikket til lillebror har det så langt kommet hentesett med varm heldress, matchende lue, votter og tøfler. Jeg har veststrikket jakke med matchende lue, grå ribbebukser, søt kortbukse med seler og små tøfler. ( + jeg er nesten klart med et vognteppe)

Strikket-til-baby-700x463_0

Fra det jeg strikket til storebror gleder jeg jeg til å bruke omslagsbodyen, stripete jakke med selebukser, grå jakke (om den passer), helseteppe i alpakka og litt forskjellig som andre strikket til han.

Så mangler jeg noe? Kanskje jeg burde strikke flere votter og sokker? Vil jo være forberedt.