Strikkebøger

Knit Nordic by Eline Oftedal

Ny bok med inspirasjon fra tradisjonelle norske mønster. Denne er designet av Eline Oftedal, som er norsk selv om boka er på engelsk. Mye fint syns jeg, liker veldig godt bamsen med Mariusmønster eller de kjempefine glass og presskannetrekkene. Boka er også tilgjengelig på norsk.

Eline Oftedal Seterdal nettbretttrekk Eline Oftedal - Fana til presskanne og glass

Eline Oftedal Marius bamse

Eline designer også for strikkemagasiner som  Vogue Knitting (USA)/ Designer Knitting (Europe) og The Knitter (UK). Du kan se mer fra Eline her og her

Norwegian knit designer Eline Oftedal has just publish a book filled with Norwegian patterns with a modern twist. It’s pillows, hats, ipad covers and more – all with a throwback to the old country. The book is called Knit Nordic. I like the ideas especially the Marius teddy.
Eline Oftedal’s website

 

 

All images are by Fiona Kennedy for Collins & Brown. Copyright Anova Books.