På pindene

Fuglemammas omslags jakke

fuglemammas omslagsjakke

Egentlig er dette en omslags body fra boka Myk Start men inspirert av en jeg følger på instagram (husker ikke hvem desverre) måtte jeg lage den om til en jakke.
Det er ganske lett, bare start etter du har tatt ut, lag en kant du liker (min er i riller) og fortsett til det står at du skal ta inn, der stopper jakken. Denne er strikket i myk myk alpakka med hvite striper i alpakka/silke. Så deilig garn og striper som bare skal strikkes går dette faktisk ganske fort. Strikket denne i størrelse 6 måneder men regner med at ribben gjør slik at den kan brukes før og lenge etter. Mangler noen knapper men måtte bare vise den frem.
(Og selvsagt har jeg allerede gått i gang med en bukse til til lillebror, denne gangen inspirert av Den Store Guttestrikkeboka).

Oppskrift: Fuglemammas omslagsbody med modifikasjoner
Garn: Sandnes Baby alpakka/silke (hvit) og Drops alpakka
baby-omslagsjakke

This is a modification I’m so happy to make. Actually it’s inspired by a picture I saw on Instagram but I can’t remember who (sorry). Original it’s a wrap around body (the same I made for my first born) but cropped to make a jacket. Even though its ribbed it was so quick with soft yarn and stripes.
(I’ve already started on a new pair of pants for the baby, just can’t stop knitting for him.)
Pattern: Wrap around body from Norwegian knit book ‘Myk start’
Yarn: Sandnes alpaca/silk and Drops alpaca