Mine strikkeprosjekter

Pickles Inspirasjonsstafett

image

Jeg var kjapp til å si ja da Pickles– jentene før sommeren, spurte om jeg ville representere Danmark i Pickles inspirasjonsstafett. Det er jo en ære å kunne være med i en staffett som har fått meg til å oppdage super mange flotte norske og svenske strikkebloggere.
I’m representing Denmark in the Pickles‘ inspiration relay. It’s such an honor to be asked to modify one of their lovely patterns.

image
Jeg hadde lenge hatt lyst til å strikke en jakke til megselv. Men helst en litt varm en. Planen var å strikke Knæsj cardigan i dobbel Pickles Pure Wool men det ble bare krøll men maskeantallet. Derfor ble det i en-tråds variant i stedet, men jeg ville ha lange ermer, lommer og glidelås. Det var ikke akkurat med i planen at jeg skulle bli gravid men fikk jeg den endelig ferdig akkurat i tide til å kunne ta noen bilde før magen sprengte den. Den er jo ikke planlagt med plass til magen men jeg satt noen hemper i toppen slik at den kan brukes med mage.

Resultatet er en jakke jeg er stolt av, men flotte farger i deilig Pickles Pure wool med muligheten til å leke med nye teknikker (noe jeg digger).

Oppskrift: Knæsj cardigan
Garn: Pickles Pure wool Rødkløver & Nellik
Modifikasjoner: ribb med vridd rett, etterpå-lommer med kontrastfarge, to farger, satt i glidelås og strikke en icord kant rundt åpningen av jakken.

I really wanted to make myself a cardigan and at the same time learn some new techniques: I felt that this relay was a good opportunity to try some out.
The cardigan is based on the Mardi cardi but was initially meant to be a looser fit but with a growing belly I was happy that I had the chance to at least take some photos before it burst open.

Mods: change yarn to Pickles Pure wool, made long sleeves, added afterthought pockets, zipper and icord edge and made a 1ktbl 1 p rib.