Strikkebøger

Den store guttestrikkeboka

20130910-203351.jpg

Sjeldent har jeg gleda meg så mye som til denne boka kom ut. Den store guttestrikkeboka av Charlott Pettersen. Fantastisk med en hel bok bare til gutter. Jeg er kjempefan. Virkelig lenge siden jeg har gått igjennom en strikkebok til barn og tenkt at at her jeg jeg jo bare strikke ALT. Nettopp det tenkte jeg med denne. Har jo blitt ganske lei av at 2/3 av oppskriftene i strikkebøker er kun til jenter da.
20130910-203428.jpg
Da jeg snart er mamma til to gutter passer det jo så bra med oppskrifter som både kan lages til den lille og til den store. Ja mange av oppskriftene går helt opp størrelse 8 år! Det er også forslag til andre versjoner.

Mange av oppskriftene er gamle klassikere deriblant noen av mine favoritter. Selebukser med korte ben, lue og bleiebukser med tekstur og Emil fra Lønneberget genser er klare favoritter. Skal nok si at Charlott har gjort en knall jobb!
20130910-203445.jpg
Boka har jeg kjøpt sammen med mamma men det spørs om jeg lar den bli hos henne eller ikke….

Les mer om bakgrunnen til boka her
Alle bilder er lånt fra Charlott sin blogg og tatt av Helena Krekling

New knitting book with only knits for boys. The book is filled with retro classics and just perfect for us boy mum knitters. The book is in Norwegian and is made by Charlott Pettersen.