Mine strikkeprosjekter

Ribbestrikka babybukse i Sandnes minialpakka

Ribbestrikka-babybukse-i-Sandnes-minialpakka-700x700
Til Lillebror! Min sønn skal bli storebror til januar. Selvsagt er det ikke noe som å ha en baby å strikke for. Til å starte med har jeg strikket en ribbestrikka babybukse  i myk minialpakka (fra Sandnes) og en enkel lue i alpakka / silke (også Sandnesgarn). Så du er advart – blir nok en del babystrikk fremover…

Oppskriftene har jeg hentet fra boka Strikk til Nøstebarn

PS Ribbestrikka babybuksene er geniale om du skal strikke noe til babyer – skal vistnok passe i nesten 1 år!
PS PS Anbefaler Alpakka silke-garnet fra Sandnes, super mykt og lukus til små babyer. Synd at de ikke har så mange farger ennå.

Lettstrikka-babylue-700x490
Ribbed baby pants and hat in soft alpaca for little brother. Yes in my belly grows a little one and I’ve been busy planning and knitting a bit. A little one due in January needs loads of warm knit. Perfect for a knitting mamma! So you’re warned – loads of more baby knit coming up this fall.

Patterns from Nostebarn
Yarn from Sandnesgarn – grey: soft alpaca and white: amazing alpaca silk.

Jeg har også strikket en babylue etter oppskrift fra Gros blogg – men den er i jentefarger (strikket innen vi fikk vite kjønnet) så den havner i gavebunken. Så strikker jeg nok snart en ny i blå/grønntoner til lillebror.

I’ve also knitted a stripy baby cap with pattern from Gros blogg. It was knitted while we didn’t know that there was a boy in the belly so it’ll be in my gift basket waiting for the next little girl to be born. I plan to knit a new one for little brother.