Mine strikkeprosjekter

Morogenser i Pickles Pure Wool

Morogenser i Pickles Pure Wool
Så fikk jeg endelig tatt noen bilder av sjarmøren i Morogenser fra Pickles – strikket i det nye garnet Pickles Pure Wool. Det har vært en genser som nesten strikker seg selv.
Den strikkes ovenfra (top down) dvs du starter på halsen og kan prøve genseren på den heldige innen du innser at den er for liten. Perfekt.

I’ve been knitting a Fun Kit sweater (pattern by Pickles) for my son. I’m knitting this top down sweater in the new yarn Pickles Pure wool and it’s such a quick knit. And finally I managed to get the little man to cooperate while the light was right for some photos.

Morogenser i Pickles Pure Wool

Morogenser i Pickles Pure Wool

Pickles Pure Wool har fint fargespill. Jeg strikker med Mokka; brunt garn med elementer av mørk brun, lys brun , oransj og lilla. Ikke tweed men spill. Jeg kjøpte det til å strikke en annen genser mens siden det ble så flott i glattstrikk og da det passer så utrolig bra med noe garn jeg fikk på et bloggermøte for 1 år siden(tror det er fra Kastaniestrik) – måtte det bli Morogenser.

Oppskrift: Morogenser fra Pickles
Garn: Pickles Pure Wool litt over et nøste + silke/ull lagt dobbelt
Pinne: 3 + 3,5 mm / strikkefasthet
Størrelse: startet som størrelse 2-3 men har økt til 12 masker under arm isteden for 8 masker i oppskriften da det ble for trangt. Strikket ermene 26 cm lange innen ribbekant på 6 cm – dvs mye lenge enn i oppskriften (men nå har jeg også en guttunge med lange armer.)
Nivå: litt øvet på fargefelt

Pattern: Fun kit sweater by Pickles
Yarn: Pickles Pure Wool & leftovers from a kit I got 2 years ago.
Size: well started as 2 -3 years knowing that Pickles has small kid sizes and I have a large boy. Increased extra under the arms after trying on the first version – that was too tight and knitted the same length as 5/6 years size plus extra long cuffs – 6 cm.
Level: beginner plus