Mine strikkeprosjekter

Ribbegenser – repeat

Nøstebarn genser med striperI mai i fjor strikket jeg på stripete ribbegenser til lillemannen. Det var ikke en morsom genser å strikke da hele er 2r 2vr men den avr vært i bruk frem til nå!! Imponerende da barn på rundt 1 år vokser kjempefort!!

Ribb er jo bare fantastisk til sånne små, genseren ser ikke posete ut da han var liten og (med litt strekk) så passer den LENGE!! Det varmer en strikkemamma som slet med ribben. Derfor kaster jeg meg ut i en ny ribbegenser, denne gangen i petroleum og hvit. Størrelse 2 år med ekstra lengde både på ermer og bol.

//I’m starting on a new version of the Rib jumper I knitted when my son was 7 months, he’s 17 months now and can still wear the old one. Amazing how brilliant rib is (although it’s not that fun to knit). The new one will also be stripy but this time white and petrol. Can’t wait to see him wearing it.