Mine strikkeprosjekter

Vintersett til Andreas

vintersett til gutter
Snow snow and more snow – that was how the weekend went here in Copenhagen. So I just had to knit something new for my son to keep him warm.

Snø snø snø snø og enda mere snø! København ble dekket av snø i helgen, så da var det bare å varme opp strikkepinnene – minsten skulle jo ha noe nytt til hode, hals og hender.I made a cowl (my own pattern) with a matching hat (Pickles’ Maltes winter kit hat) and mittens (Pickles playground kit mittens – currently being knitted). All made in Drops Baby merino – and I still have yarn left from knitting all this – so less then 100g. Might make some matching socks too (with some stripes).
I’ll write up the pattern for the simple cowl in a separate post.

vintersett til Andreas

Jeg har brukt to nøster med vakker turkisblå baby merino fra Drops. Lua og halsen er strikket i dobbelt tråd. Vintersettet består av hals (egen oppskrift som kommer i separat innlegg), Maltes vintersett lue og Lekeplassvotter fra Pickles (vottene var ikke ferdige da jeg tok bilder – Andreas har på tova votter fra tanta Tine som dessverre er for små).

Lua er virkelig fin med klaffer som passer fint da man ikke skal bruke snorer på luer i Danmark. Jeg strikket ekstra store klaffer men brukte ellers størrelse 2 år til min gutt på 14 måneder. Jeg har faktisk mere garn – utrolig drøyt…så etter vottene er ferdig så blir det noen sokker til han også.
Andreas har en silke/ull lue fra Nøstebarn på under lua pga vinden.