Strikkebøger

Myk start strikk til babyen av May B. Langhelle

blød begyndelse
Myk Start eller Blød begyndelse som det står på min danske versjon av boka – er nok den strikkeboka jeg har brukt mest. Derfor har den æren av å bli den første boka jeg anmelder på Wool Rocks.

First book report on Wool Rocks is about the Norwegian knit for babies book “Myk start” (trans. soft beginnings).

myk-start-collage
Myk start – strikk til babyen av May B. Langhelle er boka for alle dem som ønsker å strikke til en baby – selv kjøpte jeg min da min sønn lå inne i magen min – så jeg var rett i målgruppa.

Den er full av tips, fine bilder og ikke minst oppskrifter som kan brukes. Både til nybegynnere og viderekomne. Her har du oppskrifter på klassiske djevleluer, tepper, søte jakker, sko, sokker og sannelig også litt til mor – hva med et strikket ammeinnlegg?
Selv har jeg strikket fuglemammas body, strikka sko, selebuksa og vintersettet.

Dette er boka jeg skal ha med til en venninne som venter baby i februar, jeg kan trygt anbefale denne.
– til alle som skal bli mamma eller tante eller bestemor – masse fint som inspirerer. Passer for nybegynnere og viderekommende.

I’m not sure if this book is translated to other languages than Danish and Norwegian but if you understand these languages or just want some inspiration to what to knit for babies, this is the book for you.